Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Francouzská delikatesa. Jak připravit kohouta na víně?

Kohout na víně. Určitě jste už slyšeli o oblíbeném francouzském jídle. Svým způsobem se jedná o velmi jednoduchý recept, který je plný chutí po silném červeném víně, po bylinkách a po kořenové zelenině. Nezalekněte se toho, že chuť bude obsahovat svěží kyselinku z vína.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Lepka

7. 12. 2016 11:51

Měl jsem známého, jako kuchařský elév projezdil Francii a ten vždy tvrdil, že koňak při vaření je pověra. Cituji: "Ten jsme vždycky vychlastali sami, stejně by se vypařil!" Tak nevím. Asi by to chtělo přesvědčivou degustační zkoušku.

0 0
možnosti