Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bramborový salát bez kořenové zeleniny podle michelinského kuchaře

Se slaninou, zakysanou smetanou a pažitkou. Za to bez kořenové zeleniny. Vyzkoušejte recept michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka z restaurace Field.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J. Orlík

1. 1. 2017 12:04

Bramborový salát bez kořenové zeleniny? Pane bože, jak to může chutnat? Jsem tedy celkem velký experimentátor, co se vaření týče, ale salát bez celeru, například, to musí být dobrá amaroun. Bez jakékoli vůně.

0 0
možnosti
FK

24. 12. 2016 16:37

Tak nevím, ale Vánoce jsou křesťanské (katolické) svátky a na Štědrý den bychom se měli postít, tzn. nejíst maso. Ryba se za maso nepovažuje a je tedy povolena. Tak mně to říkal kdysi pan farář ještě na náboženství. Takže žádné řízky, vinná klobása nebo salát se šunkou. A jinak, můj výborný kamarád a vynikající kuchař říká, že kreativita do kuchyně nepatří, tu si může dovolit jen opravdu mistr nad mistry. Obvykle se ty pokusy nedají jíst. A bezvěrcům vzkazuji: ať si svátky obžerství udělají v jiný den, může jim to být přeci jedno.

0 0
možnosti
IH

I. Hanáčková

26. 12. 2016 9:36

Když ryba není maso, tak co to teda je?

0 0
možnosti
VH

23. 12. 2016 11:38

anebo si ho udělejte každý, jak to máte rád .... a ne podle výrobce pneumatik :-)

0 0
možnosti