Diskuze
Vinaři od přírody. Zavrhli chemii a začali dělat víno postaru
Víno vyrábějí v malém, takže jste o některých z nich možná neslyšeli. Jejich lahve se však v posledních letech rozlévají v nejlepších světových restauracích a doporučují je věhlasní sommelieři na stránkách amerických časopisů. Podmanivé chuti dosáhli tak, že zavrhli chemii a začali dělat víno postaru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Maleček
27. 1. 2017 9:26
No to je dost, však konzervační chemie ve víně i dalších potravinách stojí za uvadající kvalitou mužského semene i schopností mužských okras se vůbec ztopořit. A v tomto nadstandardní schopnosti přírodních malých vinařů jsou toho důkazem. Však nejedna vybíravá pražská fiflena je vyvalená z toho, že ji při výletě na Moravu ve sklepě přeříz 80.letý dědek.
0
0
možnosti