Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Všichni chtějí být kuchaři, ale krájení je dřina. Teď letí vaření pro lenochy

Žádnou otázku neřešíme častěji než tu, co budeme jíst. Potravinářský průmysl nás v našich každodenních rozhodnutích rád podporuje a vyvíjí další a další výrobky. Momentálně nejvýraznějším trendem je nová generace polotovarů, jež má sloužit těm, kteří sice chtějí vařit, ale s co nejmenší námahou. Ne náhodou se jí říká „jídlo pro lenochy“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

6. 2. 2017 8:37

Dalsi level domaciho vareni je, ze si jidlo odklikate v pocitaci a oni vam ho dovezou. Zatim to funguje u pizzy, ale pokrok nezastavis.

0 0
možnosti
JM

J. M 093

6. 2. 2017 4:50

Pak nemá být planeta zahlcena plasty. Když vidím kolik zeleniny v rodině sníme tak bychom museli mít na dvoře i velký kontejner na plasty. Člověk, který nemůže nebo neumí si nakrájet cibuli, na tom musí být hodně špatně.

0 0
možnosti
JK

5. 2. 2017 11:09

Stereotypní myšlení v hlavách feministek a feministů:

"Po té poslední ženy nastoupily do placených zaměstnání. Jenže zatímco soustružník Zdeněk šel po práci na pivo, jeřábnici Zdenku čekala druhá šichta doma." Takže to je sice oblíbený, ale velmi demagogický argument. Slýchávám jej desítky let. Nesmysl. Tolik míst v hospodách není ani teď ani za reálného socializmu. Protože jsem v dětství žil v ulici s hospodou, můžu odpovědně prohlásit, že ho hospody chodilo pár alkoholiků a ve větším množství se hospoda naplnila dvakrát do měsíce - když se vyplácela záloha a když, na konci měsíce, dobírali zbytek. A ani tehdy nešlo nějakou masovost. V našem, tehdy sedmitisícovém městě (1570), nebylo tolik míst v hospodách a restauracích, aby uspokojili alespoň pět procent ženatých mužů se závazky i bez.

0 0
možnosti