Diskuze
Tekuté ořechy a semínka. Proč pít rostlinná mléka a jak je připravit doma?
Sójová, mandlová, slunečnicová, rýžová, konopná či maková „mléka“ se zabydlela nejen v regálech specializovaných obchodů, ale i v supermarketech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Dřevojan
23. 2. 2017 9:58
A když si takhle doma vyrobím třeba mandlové mléko, tak to bude mít stejnou bílou barvu jak ukazuje ilustrační foto?
0
0
možnosti
23. 2. 2017 9:53
Je zlocinem proti Evropske Unii nazyvat mlekem neco, co nikdy nevidelo kravu (nebo jineho savce). Pomazankove maslo uz to pochopilo.
0
0
možnosti
23. 2. 2017 17:56
Ono se tomu "mléko" říká lidově. Na žádném rostlinném nápoji to nenajdete napsáno.
0
0
možnosti