Diskuze
V Berlíně otevřelo první vegetariánské řeznictví
V Berlíně nedávno otevřelo první vegetariánské řeznictví. Nabízí produkty s názvy jako mleté maso, masové kuličky nebo drůbeží, avšak zcela bez masa. Složeny jsou převážně ze sóji, koření a dalších rostlinných složek. Chuťově však podle majitele netradičního řeznictví Davida Meyera přesně odpovídají originálům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V. Kotas
28. 2. 2017 15:31
Nemůžete se divit, vždyť je už dlouho vidět, že jsou Němci na hlavu.
0
0
možnosti
I. Veselý
28. 2. 2017 14:28
Není to protimluv ten název vegetariánské řeznictví?
No jak níže podotkl p.Hamáček proč imitují maso a masné pokrmy když ho nechtějí jíst. Kdysi jsem viděl jeden z dílů pořadu " Ano šéfe" a tam taková restaurace vařila napodobeniny masných jídel. No a "šéf" jim radil nechat toho a vařit jídla dle svých zásad ale nesnažit se napodobovat jídla masná. A pokud si pamatuji tak jim to pomohlo.
0
0
možnosti
28. 2. 2017 14:03
Může mi někdo říct, proč se lidé nemající rádi maso, snaží vytvářet pokrmy imitující maso? :-)
0
0
možnosti
28. 2. 2017 14:31
Ano, je to stejně blbé, jako kdyby existovala masná zelenina. Mrkve vyřezané z klobás, šunkové zelí...
0
0
možnosti