Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚Lidé zapomínají na čerstvé bylinky. Naučili se používat zbytečná dochucovadla’

Už tři roky spolu vaří a spravují blog The Kitchen Story, který patří k food blogerské špičce. Ačkoli do jejich života zasáhla významně nemoc jednoho z nich, od společné práce na blogu je neodradila. Nyní plánují vydat knihu. „Blog je taková nehmatatelná věc a my chtěli vytvořit něco opravdového. Tak jsme si jednoho dne řekli, že by bylo skvělé vydat svou kuchařku. Hlavně jsme chtěli, abychom vydali něco, co nebude jen nějaká rychlokvaška, ale opravdová kniha s duší. Poctivě na ni pracujeme celý rok a chtěli bychom, aby to nebyla pro lidi jenom kuchařka,“ říká v rozhovoru Jiří Kuča.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J. Dusitko

21. 4. 2017 9:34

Tak slavnostní anglický název a přitom jsou to jen dva patlalové, co hlavně "nemusí lepek a laktózu". Hlavně ať neskončí jako moje trochu na šišku padlá známá, horlivá veganka, která nejprve prodělala áčkovou žloutenku a nakonec skončila s poničeným pajšlem a vývodem...

0 0
možnosti
JT

21. 4. 2017 8:36

Tak maji konicek, kterym je vareni, ale proc o tom pisou v novinach ? Vzdyt to je jen takova podruzna a nedulezita cinnost. Kuchar je je neco jako instalater nebo zednik, to neni zadna exklusivni profese.

0 0
možnosti