Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Oběd kancelářských krys: Do které smíchovské kebabárny vyrazit?

Jehněčí, hovězí i kuřecí. Který kebab a kde si dát? Chcete se naobědvat za dvě stravenky, ale nevíte, které bistro ve vaší čtvrti stojí za návštěvu? Nezoufejte. Server Lidovky.cz přináší další díl exkluzivního seriálu, ve kterém vás seznámí jen s podniky, které za to opravdu stojí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. 6. 2017 15:37

To je o strach. To maso. Kdoví z čeho, kdo ví kdo ho "zpracovával". To může konzumovat jen ten, komu na vlastním zdraví nezáleží.

0 0
možnosti

1. 6. 2017 16:13

Naopak, právě u těchto potravin má člověk mnohem větší jistotu, že nejí nic špatného.

0 0
možnosti

B. Graf

1. 6. 2017 14:04

Zásadně tam nechodím. Ani haléř muslimům. Podporuji jídelny jako jsou Korunka a Marjánka.

0 0
možnosti

1. 6. 2017 14:49

Tvoje volba. Já chodím, kde mi chutná. A je mi fuk, jestli to provozuje Čech, Japonec, Turek nebo Eskymák.

0 0
možnosti

1. 6. 2017 12:06

Machometánský hnus je opravdu pro krysy. Já si dám raději něco pro lidi! :-)

0 0
možnosti

1. 6. 2017 12:19

koukám, že jsi 100% využil příležitost udělat ze sebe xenofobního blba. Můžu si myslet o muslimech cokoli, ale když si dá normální Čech v Turecku doner, tak se bude oblizovat až za ušima. Leda, že by pak nesnášel ani normální české grilované maso ..... jsi tupec :-)

0 0
možnosti

1. 6. 2017 6:59

Na obrázku není kebab, ale döner, vy znalci. Kebab vypadá takto : http://www.istanbulkebabhousevt.com/uploads/3/4/3/6/34368686/9956406_orig.jpg

0 0
možnosti

1. 6. 2017 15:03

Není to důležité a z turečtiny si toho už mnoho nepamatuji, ale kebap jsem vnímal vždy jako grilované maso, lhostejno v jaké formě podávané. Ať jako döner - z otáčivého grilu, či jako Vámi zmíněný shish - špíz...

0 0
možnosti