Modernistický strohý interiér přední kuřácké části působí jako chladná jídelna s barem, jedinou výzdobou jsou fotky krav, které na člověka koukají smutnýma očima, jako by tušily, že za chvíli budou na vašem talíři. Nad barem běží TV sportovní kanál. Zadní nekuřácká část obložená dřevem působí o dost tepleji.
Hned po usednutí okolo vás běhá pět lidí, což navodí pocit, že je o vás perfektně postaráno. Hlavní doménou jídelního lístku jsou steaky, které si v jídelníčku můžete objednat z tabulky: hanger, flank, roštěná, svíčková x 200, 300, 400, 500 g. Udělají vám je přesně podle přání.
Nabídka vína na zvláštním lístku obsahuje prakticky všechny významnější vinařské oblasti, sedmička vyjde na 400–1500 Kč. Pivo tu čepují Pilsner Urquell a Birrel. První kontakt s kuchyní – bagetka s unifikovaným bylinkovým máslem, chtělo by se až říci euromáslem – předpovídá, že fantazii se tu spíš dařit nebude. Roštěná z Jižní Ameriky (200 g, 393 Kč) ve variantě medium získala díky jedinému osvětlení od svíčky na stole tajemný výraz. Jisté připálení bezesporu čerstvého masa tedy odhalila až nahořklost pokrmu. Šťavnatý domácí burger s grilovanou pancetou byl ale naditý pochutinami jako ve Filadelfii.
S KÝM: Se šéfem na business lunch, jejž platí on, nebo na první večeři s Ruskou, kterou si chcete vzít pro peníze.