Interiér restaurace tvoří lokál, zařízený jako trochu ospalý obývák, a kuřácká prosklená veranda s výhledem na stáje. Džekova kuchyně se zaměřuje na steaky, ve všední den tu nabízejí i polední menu v ceně 60 Kč. Ze specialit kuchaře jsme zkusili Rančerskou baštu z vepřového masa, cibule, pórku, žampionů a fazolí v chilli omáčce (119 Kč), z vepřových steaků smaženou krkovici (89 Kč).
Nabídku hovězích steaků najdete na samostatném stojánku na stole: Licca steak z pupku australského býka (300 g – 249 Kč) s brusinkovou omáčkou, bramboráčky a zelenými fazolkami na slanině prokázal, že zdejšímu kuchaři ke steakovému mistrovství ještě kousek schází. Jinak jídlo zaujme spíš velikostí porcí než chuťovou vytříbeností.
Pivo zde mají nefiltrované kvasnicové z vlastního minipivovaru s názvem Naše pivo, při naší návštěvě byla jedenáctka v mnohem lepší formě než třináctka. Vína zde rozlévají moravská.