náhledy
Potřebné suroviny.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Na alobal nebo pečicí papír vyskládáme pár výhonků chřestu.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Přidáme nakrájenou jarní zeleninu (mrkev, hrášek) a mušle.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Lehce osolíme, opepříme, přidáme nakládaný zázvor a rozdrcenou citronovou trávu a zakápneme sezamovým olejem a rýžovým vínem.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Pečlivě uzavřeme do alobalu nebo pečicího papíru (pokud používáme papír, pomůžeme si natřením okrajů vaječným žloutkem.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Balíčky vložíme na gril a přiklopíme poklopem. Po asi deseti minutách se nafouknou – v tu chvíli je jídlo hotové a může se podávat. Opatrně při rozbalování – hrozí popálení párou.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Grilované mušle sv. Jakuba se zeleninou.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny