náhledy
Prsa z vodňanské kachny, pomerančová esence, pečená červená řepa, špenát (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Autor: Tomáš Železný
Telecí brzlík, omáčka périgourdine, bílý lanýž, pyré z pečených kaštanů (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Autor: Tomáš Železný
La Degustation Boheme Bourgeoise - smetanová omáčka s koprem a bramborem
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise - smažený řízek
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Tomáš Karpíšek, jeden z majitelů pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: František Vlček, Lidové noviny