náhledy
Pampelišky trhejte před polednem, když jsou nejvíc rozkvetlé.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Pampelišky lehce properte a dejte do hrnce povařit.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Vymačkete šťávu ze dvou citrónů.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Přidejte šťávu ze dvou citrónů.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Pampelišky krátce povařte.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Šťávu přelijte přes pláténko.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Do šťávy přidejte cukr.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Směs by měla zhoustnout a zbarvit se do karamelova.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Med nalijte do skleniček, otřete okraje, zavíčkujte a otočte.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz
Pampeliškový med snadno vyrobíte i doma.
Autor: Michaela Černá, Lidovky.cz