náhledy
Pečený telecí brzlík, ragú z lesních hub a lanýže (Kalina)
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Lehce zauzený srnčí hřbet, červené zelí, celerové pyré, omáčka ze sherry Pedro Ximénez s čokoládou (Bellevue)
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Srnčí hřbet na karotkovém pyré s ragú z topinamburu, kroketa ze srnčí plece, pečené kumquaty a jalovcová omáčka (Alcron, Radisson Blu Alcron Hotel)
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Šneci z Lužických hor a krupicová kaše s bylinkovým máslem a pórkovou pěnou (La Degustation Boheme Bourgeoise)
Autor: MAFRA - Tomáš Krist
Divoká kachna s karamelizovaným černým kořenem, sušenými brusinkami a kardamonovou omáčkou (Piano Nobile, Chateau Mcely)
Autor: MAFRA - Tomáš Krist