náhledy
Vypadá dobře, chutná dobře
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Chlebová buchta
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Jak na chlebovou buchtu?
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Jak na chlebovou buchtu?
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Zeleninový vývar s chlebem
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Vývar ze zbytků zeleniny
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Vývar ze zbytků zeleniny
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Pesto z mrkvové natě
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Pesto z mrkvové natě
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Trocha vody pesto odlehčí, jen pozor ať není příliš tekuté
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Trocha vody pesto odlehčí, jen pozor ať není příliš tekuté
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Z hlavního stonku natě otrháme lístky. Česnek a ořechy nakrájíme na menší kousky.
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Až vyzkoušíte pesto z mrkvové natě, už nikdy nebudete zelenou část rostliny vyhazovat. Kořen mrkve upravujeme běžně na sto způsobů
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz
Pesto z mrkvové natě
Autor: Dan Včeliš/zachranjidlo.cz