náhledy
Čerstvé krevety nakupují Thajci na tržišti
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Polévka Tom Yam je jednoduchá a rychlá k přípravě
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Nejdříve do vývaru přijde citronová tráva a galgán, poté limetková šťáva a rajčata se šalotkou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Galgán je podobný zázvoru, ale je jemnější
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tom yam polévka může mít mnoho variant
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Krevety vařte v polévce pět minut
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Dokonalé propojení chutí - to je polévka Tom Yam
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Citronová tráva, galgán, limetové listy, šalotka a nezbytné thajské chilli papričky na Tom Yam
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Galgán se loupe jako zázvor a je nezbytný pro Tom Yam polévku
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
V thajské kuchyni existují stovky druhů chilli papriček
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ