náhledy
Zlatavě opečený květák
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Uzená paprika a granulovaný česnek -dodá chipsům pikantní příchuť
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zapečený květák
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Šafrán nejdříve namočte do horké vody
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Šafrán má na naše zdraví blahodárné účinky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Květákové chipsy
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zapečený květák ochuťte petrželkou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Šafrán, rozinky, červená cibule a cizrna - ideální v kombinaci s květákem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Květák, šafrán, rozinky, červená cibule a cizrna k zapečení
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Květák v chipsech s parmezánem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ