náhledy
Udon nudle vaříme podle návodu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Nejdříve vložte nudle a ostatní suroviny, pak zalijte horkým vývarem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Shiitake houby, jarní cibulka a červená ředkvička do polévky miso
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Miso pasta, sezamová pasta tahini a sojová omáčka k dochucení polévky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Ředkvička, kadeřávek, brokolice, edamame a shiitake v miso polevce
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Udon nudle jsou tradiční japonské nudle z pšenice
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Miso pasta ochutí vývar a s přidáním dalších surovin získáte zdravou polévku
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ