náhledy
Houby jen krátce podusíme na másle a šalotce
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Čerstvé hlavičky neloupejte, jen stonky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Podávejte s kadeřavým salátem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Nezbytný parmazán zavrčí lahodné chutě
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Nezbytná tečka - hladkolistá petržel
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Ideální s kváskovou bagetkou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Bílý chřest je nutné oloupat z obou stran
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Kačenka česká dokonale ladí s chřestem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ