náhledy
Na tmavý chléb dejte cottage cheese a doplňte potočnicí
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Potočnice nevařte, jen ji v polévce rozmixujte
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Potočnice lékařská má velmi jemné listy i duté stonky
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Potočnice jako ideální náplň do salátů i sendvičů
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Polévku doplňte hráškem a ochuťe mátou
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Potočnice roste v přírodě
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Lahodná, extrémně zdravá a dietní - to je polévka z potočnice
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Dietní a velmi zdravá - to je polévka z potočnice
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Svojí lehce pikantní chutí oživí kremový sýr
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz