náhledy
Trhejte pouze zralé plody
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
do sirupu přidejte sklenku rumu, účinnost se zvýší
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Plníme do sterilizovaných sklenic a uchováváme v lednici
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Ze sirupu připravíte limonádu nebo horký nápoj
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Sirup z černého bezu posiluje imunitu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Příprava na zimu, sirup vás ochrání před nachlazením
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Přidáním želírovacího cukru získáte báječné želé
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Plody černého bezu
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ