Kromě Maskera se na vzhledu restaurace podílelo i Studio Nabrt či Atelier ph5.
FIELD
Inspirace novou skandinávskou kuchyní
eska.ambi.cz
Zástupci šéfkuchaře Romana Pauluse - Pavel Býček (vlevo) a Jakub Černý
MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling: Michaela Tomišková
Šneci z Lužických hor a krupicová kaše s bylinkovým máslem a pórkovou pěnou
MAFRA - Tomáš Krist/ Food styling - Michaela Tomišková
La Degustation Boheme Bourgeoise/ Pečené kuře ze Štěpánovska s celerem
MAFRA - Tomáš Krist, food styling: Michaela Tomišková
La Degustation Boheme Bourgeoise: Hovězí kližka s farmářskou zeleninou a hořčičnou zmrzlinou.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Interiér restaurace Eska
eska.ambi.cz
Prsa z vodňanské kachny, pomerančová esence, pečená červená řepa, špenát (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Tomáš Železný
Telecí brzlík, omáčka périgourdine, bílý lanýž, pyré z pečených kaštanů (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Tomáš Železný
La Degustation Boheme Bourgeoise - smažený řízek
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny