náhledy
Mezitím si připravte ingredience na pizzu. Já jsem použila – rajčatové pyré, různé druhy sýra a pár bazalkových lístků na ozdobu. Po vykynutí jsem těsto ještě trochu zpracovala na podložce, doporučuje se s těstem několikrát bouchnout o stůl, aby se vytlačil přebytečný vzduch a těsto bylo opravdu pružné.
Autor: Martina Schmidtová
Domácí pizza
Autor: Martina Schmidtová
Domácí pizza
Autor: Martina Schmidtová
Pokud těsto tvarujete na podložce, pak vždy spodní částí dlaně směrem od vás. Potom už pouze vytvořte placku o velikosti jakou potřebujete.
Autor: Martina Schmidtová
Hravě si vystačíte s pouhými rajčaty a sýrem. To je základ. Samozřejmě nesmí chybět trocha čerstvé rukoly, a je tu dokonalá pochoutka. Jak na domáčí pizzu Margheritu?
Autor: Martina Schmidtová