náhledy
Malé šalotky zkaramelizujeme
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Závěrečné ochucení dresinkem
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Oloupané artyčoky položíme do vody s citronem, aby neztmavly
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Střed vláken artyčoku vyjmeme lžičkou
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Artyčoky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Koláč s artyčoky a camembertem a nezbytný tymián
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Artyčok koláč osvěží
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Artyčok je letní zelenina, vyzkoušejte ho v koláči
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Zkaramelizované cibulky, artyčok a camembert
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Na koláč pokládáme artyčok, tymián a cibulku
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ