Recept 20. července 2013 7:00

Krok za krokem: Jak na cizrnový hummus

Podávejte s petrželkou, nasekaným česnekem, olivovým olejem a sladkou paprikou. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Cizrna, sezam, citrón a česnek. Čtyři levné a obyčejné suroviny stačí na vykouzlení malého zázraku - chutné, zdravé pomazánky, kterou si po Středním...

26. ledna 2010 10:51 Bedřich Kratochvíl

Vysoká škola humusu. Naučte se nejlepší pomazánku z cizrny

Humus můžeme podávat nejen s česnekovo-petrželovým dipem, ale i s míchaným salátem nebo s vařenou cizrnou zalitou olivovým olejem s citronem. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

S jordánským šéfkuchařem Muntherem Anaagrehem se reportér Pátku učil vařit vynikající arabskou pomazánku z cizrny a tahini.



Najdete na Lidovky.cz