Interiér skýtá dostatečně velké prostory jak pro nekuřáckou, tak pro oddělenou kuřáckou část. Dominuje tu tmavočervená malba stěn s černým tupováním v kombinaci se světlým, dřevem a režným zdivem. Prostor vedle výčepu zdobí krásné tanky na pivo.
Polední jídelní lístek nabízí hotová jídla včetně vegetariánských a minutky v ceně 85-145 Kč. Večerní jídelní lístek je rozsáhlejší a potvrzuje orientaci na českou kuchyni s mezinárodními prvky. Za zmínku stojí možnost studentských a klubových slev.
ČTĚTE TAKÉ: |
Z testovaných jídel nejvíce zaujal zdařilý předkrm: grilované cuketové balíčky s anglickou slaninou a sýrem, podávané na lůžku z rukolového salátu (85 Kč). Důraz podniku na čerstvé (a mnohdy i vlastní) suroviny potvrdil i filet ze sumce na koriandru s pečenými červenými bramborami (145 Kč) a flank steak na grilu s bramborovou kaší, hruškovo-celerovou omáčkou a redukcí z brandy (145 Kč).
Pivo se zde čepuje z tanků, v nabídce je šest druhů z pivovaru Lobkowicz, k tomu několik druhů lahvových speciálů včetně radlerů. Víno tu nabízejí sudové i lahvové z moravského vinařství Livi Dubňany.
S KÝM: na oběd s kolegy z práce, o víkendu na oběd s rodinou, na večeři s partnerem nebo s vlivným úředníkem z radnice