Inspiraci pro svá pohostinská zařízení najdou na ploše přes sto metrů čtverečních restauratéři a provozovatelé různých stravovacích podniků.
Výrobní postupy předvedou přední kuchaři, kteří se svěří i se svými recepty a triky. Lahůdky se posléze budou ochutnávat, chybět nebude degustace nápojů. Hlavní pozornost bude věnována české kuchyni, domácím surovinám a radám, jak zvýšit úroveň gastronomie a ziskovost provozu.
Akce potěší milovníky kávy
Milovníkům teplého voňavého kofeinového nápoje bude patřit celý pavilon, kde budou odborníci prezentovat řadu značek káv a doplňků. V přípravě kávy budou soutěžit profesionálové v oboru - baristé. V závěru veletrhu bude vyhlášen "Mistr Kávy". Soutěže se účastní odborníci z pěti středoevropských zemí.
Stejně jako v minulých ročnících se předvedou veřejnosti začínající kuchaři a cukráři. Studenti budou z ovoce a zeleniny vyřezávat nejrůznější výrobky, které si budou moci návštěvníci zakoupit. Veletrh se koná od 4. do 7. února. Za lístek návštěvníci zaplatí 80 korun.