Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Esence vztahových karambolů. Příliš osobní známost s Dykovou se představuje v ukázce

Kultura

  17:00
Snímek režisérky Marty Ferencové (Řachanda, Všechno nebo nic) vypráví příběh tří žen, které hledají štěstí. Každá samozřejmě po svém. V hlavních rolích se představí Tatiana Dyková, Petra Hřebíčková nebo Eliška Balzerová. Snímek, který představuje první ukázku, zamíří do českých kin v lednu 2020.

Volarić a Vilhelmová. Snímek Příliš osobní známost (2019). Režie: Marta Ferencová. foto: BIOSCOP

Simona (Tatiana Vilhelmová-Dyková) je po bolestivém rozchodu, který ji sebere i syna, protože ten odchází žít s otcem. Útěchu nalézá v náruči umělce Viktora. Výstřední bonviván je navíc posedlý sexem a to, co se Simoně zpočátku jevilo jako ráj, dostane příchuť noční můry. Natálie (Petra Hřebíčková) zase potkává vdovce Marka. Kam ji ale přivede vztah, ve kterém hrají roli peníze? Marek navíc začíná pít a dostává návaly zlosti, které si na Natálii vybíjí.

Volarić a Vilhelmová. Snímek Příliš osobní známost (2019). Režie: Marta...
Volarić a Hřebíčková. Snímek Příliš osobní známost (2019). Režie: Marta...

„Doufám, že našim fanynkám se bude líbit i tento film. Tentokrát se mohou těšit i na herce ze Srbska a Chorvatska, kteří jsou ve svých zemích velkými hvězdami,“ prozradila Evita Twardzik (Urbaníková), která spolu s režisérkou Martou Ferencovou opět napsala k filmu scénář. Obě autorky spolupracovaly i na filmu Všechno nebo nic.

V hlavních rolích se představí Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová a Petra Hřebíčková. České trio doplní slovenští herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvat Janko Popović Volarić a Branislav Trifunović a Predrag Manojlović ze Srbska. Posledně jmenovaný si zahrál například i v kultovním filmu režiséra Emira Kusturici Černá kočka, bílý kocour.

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!