Rozhovor 13. července 2015 6:09 Alena Pecháčková

Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař

Kuřata | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jak je to s kuřecími kůžemi, které v Česku proslavil amatérský kuchař Láďa Hruška? Je to opravdu „sajrajt“, jak tvrdí odborníci na výživu, nebo jsou...

23. března 2015 15:15

Hruškův nástupce: kuřecí kůže vystřídaly placky, po nichž se olizují vězni

Láďu Hruška nahradil na Nově v pořadu o levném jídle karlovarský zpravodaj... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Nástupce Ládi Hrušky, který na Nově převzal jeho rubriku Vaříme levně a chutně, připravil pro diváky placky, po kterých se olizují vězni. Ve svém...

14. března 2015 16:11

Láďu Hrušku nahradí František Nyklas. Vařit budou nově i diváci

Láďu Hrušku nahradí v rubrice o levném a rychlém vaření reportér TV Nova... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Amatérského kuchaře Láďu Hrušku nahradí v Televizních novinách televize Nova stávající reportér František Nyklas. Fanouškům rychlého a levného vaření...

28. února 2015 12:35

Končí kůžičky a bábovky z mikrovlnky? Láďa Hruška podal výpověď

Láďa Hruška. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Televizní reportér a amatérský kuchtík Láďa Hruška, který proslul svými levnými a rychlými recepty, dal výpověď v televizi Nova. Poslední Hruškovy...

9. prosince 2014 11:20

Láďa Hruška má knihu roku. Kuchařky se prodalo 300 tisíc

Nejprodávanější kniha roku? Zřejmě kuchařka Ládi Hrušky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Kuchařka Vaříme s Láďou Hruškou překonala hranici 300 tisíc prodaných výtisků. Zájem o knihu ze strany čtenářů i prodejců je i nadále enormní.

Rozhovor aktualizováno 13:24, 14. 10. 2014 7:09 PRAHA

To, co předvádí Láďa Hruška, je šílené, říká šéfkuchař Sajler

Filip Sajler | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Většina lidí ho zná z televizní obrazovky, kde vařil po boku Ondřeje Slaniny v pořadu Kluci v akci. Nedávno ale v Praze otevřel Pankrácký Rynek....

Rozhovor 28. března 2014 6:41 Alena Pecháčková

Recepty Ládi Hrušky nemají s vařením nic společného, říká šéfkuchař

Roman Dolejš | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Vařil na luxusní zaoceánské lodi, na Bermudách či Kajmanských ostrovech, pro hvězdy NBA či NHL, ale také pro hvězdy hollywoodské nebo Billa Gatese. V...

27. března 2014 10:00

Kuchařka Ládi Hrušky. Mrtvé jídlo, zácpa, plísně, hodnotí kůže a smažáky expert

Smažák v hrnku | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Smažák v hrnku, bramboráky z tvrdého chleba nebo nadívané kuřecí kůže. I to jsou recepty, které lidem "servíruje" inspektor televize Nova Ladislav...

Recept 22. listopadu 2013 6:30

Nemusíte jíst nadívané kůže. Vařte zdravě, kvalitně a téměř zadarmo

Pohanka nahradí maso, je zdravá a snadno stravitelná. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

I když máte na večeři pro celou rodinu pouze omezený rozpočet, neznamená to, že byste museli jíst nezdravě a nekvalitně. Zapomeňte na kuřecí kůže...

12. listopadu 2013 7:00

Lidé jedí sajrajt. Kuřecí kůže jsou důkaz, říká Cajthamlová

Kateřina Cajthamlová | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Chipsy z kuřecích kůží se sýrem a pomerančem, nadívané kuřecí kůže či chlebáčky. I taková jídla připravuje v novém seriálu "Levně a chutně", který je...



Najdete na Lidovky.cz