Čas rebarbory. Jak si z navinulých řapíků připravit máslový koláč jako od babičky?
Po všem čerstvém, svěžím a křupavém prahneme teď na jaře snad víc než jindy. K zásilkám, které nám...
Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium ReceptVelikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
ReceptVelikonoční oslavy uprostřed jarně probuzených dnů si nejčastěji notují s mazanci či beránky....
Poctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
ReceptDušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
ReceptZelená vzpruha z jarní přírody. Vyzkoušejte naše bylinkové recepty, které vás zaručeně postaví na nohy
Premium ReceptRecyklovaný chleba. Zimní variace na italskou panzanellu s hlívou a kapustičkami vás zahřeje nejen v žaludku
ReceptKoblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
ReceptNěmci jim říkají Berliner, Rakušané Krapfen, Poláci pączki a Židé sufganiyah. Kynuté těsto, plněné...
(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Jde to i bez rýže. Harmonii tradičních a nových chutí slibuje variace na srbské rizoto podle šéfkuchaře Drdela
ReceptNa poslední chvíli: snadné, rychlé a efektní. Valentýnskými pusinkami potěšíte zamilované mlsné jazýčky
ReceptČeská čočka s asijskou stopou. Krokety podle Pavla Drdela si s kimči i rýžovým papírem skvěle rozumějí
ReceptSteak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
ReceptVe své původní podobě je záhorácký závitek tradiční slovenské jídlo, základní ingredience pro jeho...
Kapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
ReceptPozapomenutý jeruzalémský artyčok. Sezona topinamburů vrcholí, skvěle se hodí třeba na krémovou polévku
ReceptAglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
ReceptZdravější pomazání. Nechte se večer inspirovat trojicí pomazánek Pavla Drdela
Chlebíčky a jednohubky jsou večírková klasika, která na silvestrovském stole nesmí chybět....
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Premium ReceptTradice je tradice, ale i ta se dá vylepšit. Rady šéfkuchaře Drdela, aby byla štědrovečerní večeře dokonalá
ReceptNa poslední chvíli: pět jednoduchých a superrychlých receptů na nepečené cukroví
ReceptPokud jste nestihli upéct cukroví, ještě není pozdě. Vše se dá dohonit. I s nepečeným cukrovím...
Předkrmy štědrovečerní tabule, za které vás rodina vynese do nebes. Inspirujte se u šéfkuchaře
ReceptSomeliér radí: Ke kaprovi ryzlink, s cukrovím portské. Jaké víno otevřít u štědrovečerní tabule?
Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady... Tato či jiná reklamní melodie už pomalu začíná každého spíš...
Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Premium ReceptŠťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium ReceptVoňavá kulajda se ztraceným vejcem: po receptu šéfkuchaře Drdela se bude oblizovat celá rodina
ReceptNeotřelé vánoční cukroví? Zkuste křehké ořechové mušličky Karolíny Kamberské
ReceptPřemýšlíte o tom, že byste letos chtěli zkusit upéct něco nového a neokoukaného? Zkuste křehké...
další články |