Poměrně strohý interiér střídá bílou linkrustaci se světlým dřevem, proti vínovému stropu leží klasické parkety. Prostoru dominuje dlouhá stěna červeno-šedého sgrafita s figurálními motivy. Kuchyně je otevřená do prostoru restaurace, což navozuje přátelskou, až domáckou atmosféru, vydatně podpořenou i perfektní obsluhou.
ČTĚTE TAKÉ: |
Nabízená kuchyně je vpravdě mezinárodní a neváhá do tohoto pojmu zahrnout i asijské vlivy; tady se rozhodně nebojí popustit uzdu kulinářské fantazii. Z ochutnaných jídel těžko některé vyzdvihnout, všechna byla vynikající: domácí kachní šunka s foie gras a pikantním hruškovým salátem (180 Kč) či pomalu pečený telecí hřbet s lilkovým
kaviárem, kapary a pecorinem (140 Kč) jako předkrm, tygří krevety na červeném curry s jasmínovou rýží (250 Kč) nebo grilovaná telecí játra se sherry omáčkou s meruňkami a bramborovou kaší (240 Kč) jako hlavní chod.
Obědovou nabídku doplňuje denní menu (cca 100 Kč). Pivo tu točí Bernard, nefiltrovaný ležák, a nealko včetně švestkového radleru. Vinná nabídka není rozsáhlá, zato znalecky vybraná především z francouzských a moravských vín.