Kuřáci a nekuřáci jsou zde důsledně odděleni, nekuřáckému prostoru vedle žánrových fotek dominuje obrazovka, na které se didakticky střídají druhy hovězího masa a způsoby jejich přípravy na grilu. Kuřácký prostor je rozlehlejší a členitější, nabízí i intimnější zákoutí.
Atmosféru tu vytvářejí vycpané býčí hlavy a nejrůznější latinskoamerické předměty na původním obnaženém cihlovoopukovém zdivu, tomu nenásilně pomáhá reprodukovaná – večer i živá – hudba.
ČTĚTE TAKÉ: |
Kuchyň nabízí plejádu především argentinských a brazilských jídel. Obsluha se vám věnuje úměrně naplněnosti podniku. Nabídka poledních jídel se obměňuje po týdnu a nabízí velikosti Ma XL.
Po sopa indiana (25 Kč), což je taková indiánská obdoba hrstkové polévky, přišel na řadu rukolový salát s parmezánem (109 Kč), rumpsteak medium s opečeným bramborem (200 g, 179 Kč) – pravda, z poněkud vyběhaného býka – a znamenitý filet z lososa s fenyklocibulovou omáčkou (200 g, 199 Kč) a špenátem.
Nabídka vín odpovídá stylu podniku, argentinská od Finca el Origen a chilská vína od Viňa Casablanca v jakostních i exkluzivních řadách za dosti příznivé ceny. Pivo zde točí Staropramen 12° a Granát, mají tu i lahvové brazilské speciály.