Šéfkuchař Kalina pro svou gurmánskou koncepci razí název Nová pražská kuchyně, který upomíná na skutečnost, že Praha byla v lepších dobách vždy průsečíkem evropských vlivů. Zde se tyto vlivy velice šťastně setkávají na talířích a ve sklenicích. Podpora obsluhujících a someliérů je precizní jak v odbornosti, tak v pohybu – vypadá to, jako by prošli školením v taneční škole Duncan centre.
Pro pochopení kvality kuchyně stačí okusit jídla z obědového menu. Obě ukázky – jak míchaný salát s terinou ze zajíce a nadívaná vepřová panenka s pikantní omáčkou a pečeným bramborem (290 Kč) s doporučeným červeným vínem Cotes du Rhone, tak květáková polévka s modrým sýrem a jehněčí dušená plec s bramborovou kaší (290 Kč) byly vynikající a potvrdily proklamaci podniku, že na talíř dostanete vždy zdravé a rafinované jídlo. To platí dvojnásob o „večerních“ jídlech, která jsou už ale samozřejmě dražší.
Stejný důraz jako na jídlo je tu kladen na víno. Kolekce nabízených vín se orientuje hlavně na Champagne a další významné francouzské oblasti, nechybí tu ale ni vybrané české, italské, německé či rakouské značky. Kdo chce zůstat u piva, dá si třetinkový Pilsner Urquell v lahvi.