Doporučujeme 20. května 2013 7:00

Jak připravit chutné smrže? Poradí Roman Paulus

Smržům to nejvíc sluší v jemné společnosti, která jejich chuť a vůni nezastíní, ale naopak nechá udeřit naplno – třeba s čerstvými bylinkami či raným bramborem, s chřestem a další křehkou jarní zeleninou  | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Pórovité hlavičky jedné z prvních jarních hub v sobě rády schovávají zrníčka písku, jejich příprava tak vždy nutně začíná důkladným propráním. Pak s...

Seriál 10. května 2013 7:00

Nedejte na první pohled, smrž chutná výborně. Zkuste 5 NEJ receptů

Smrže. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Houbařská sezona začíná a u cest můžete najít houbu, která sice moc neupoutá svou krásou, zato se ale jedná o gurmánský zážitek. Proto nedejte na...



Najdete na Lidovky.cz