15. března 2014 6:20

Američtí studenti o jídle v Praze. Překvapil je tatarák i smažený sýr

Tatarský biftek (178 Kč). | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tatarák? Smažák? Nejen tyto dvě české klasiky překvapily americké studenty, kteří sdílejí své zkušenosti s Prahou a především pak s místní kuchyní...

Recept 21. ledna 2014 7:00

Zapomeňte na hovězí. Zkuste tatarák z tuňáka či avokáda

Tatarák z tuňáka a lososa | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Hovězí tatarák je lahůdka, kterou nepohrdne žádný gourmet, především když je dobře namíchaný. Nicméně tatarák si můžete udělat i z ryb či zeleniny....

Doporučujeme 8. dubna 2013 7:00

Jak připravit dokonalý tatarák? Poradí Roman Paulus

Rybí tatarák si žádá zvýšenou pozornost při dochucování. Zatímco tuňáku svědčí sojová omáčka i ostrý křen wasabi, jemné maso z lososa by tak výrazné ingredience připravily o veškerou delikátní chuť. Doplňte je proto třeba jen kapkou citronu a trochou zaky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i z rajčat, okurek či avokáda. Pokud na hovězí klasiku přece jen nedáte dopustit,...

26. srpna 2011 7:00

Gastro tipy: první burčák a skvělý tatarák

Burčák - ilustrační foto | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Prázdniny pomalu končí a hrozny na vinicích dozrávají. Na Moravě můžete již tento víkend ochutnat první burčák, neboli mladé kvasící víno. Obsahuje...

Recenze 11. února 2011 9:00

Pojďte Na Kopec. Za osobitým přístupem a skvělým tatarákem

Tatarský biftek s hranolky a salátem „Na Kopci“  | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Vydavatel ročenky Grand Restaurant Pavel Maurer doporučuje podniky, kde se skvěle najíte za dobrou cenu. Jako první vám představí restauraci Na...



Najdete na Lidovky.cz