Video: Na boloňskou omáčku bez kečupu
Jídlo
Hana Michopulu
27. března 2009
Základní pravidlo pro boloňskou omáčku zní: Nevařit - opékat. Hanka Michopulu vám v novém videu poradí i další triky, jak udělat správně boloňské špagety.
31 příspěvků
Další 1 fotka
Boloňská omáčka
foto:
Lidovky.cz
VIDEO: Bolognese
Pro zobrazení videa musíte mít zapnutou podporu JavaScriptu
Autor:
Hana Michopulu
Témata:
boloňská omáčka
,
Video vaření
Vstoupit do diskuse
(31 příspěvků)
Sdílet na
Facebooku
Sdílet na
síti X
zpět na článek
© 2024
MAFRA, a.s.
, ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters, AFP. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.