Patnáct vystavovatelů nabízí na tradičním francouzském trhu v centru Prahy nápoje, sýry, paštiky z různých francouzských regionů, olivové oleje, džemy, hořčice nebo ústřice. Zájemci se mohou osvěžit a posedět v typickém francouzském bufetu s jednoduchou, ale chutnou francouzskou kuchyní.
K ochutnání jsou sladké a slané koláčky, saláty a další typické produkty. Provizorní tržiště nabízí originální koláče 'quiche', bagety, croissanty nebo čokoládu.
Připraveny jsou ale i vyhlášené delikatesy, jako "foie gras", tedy kachní a husí játra, kuřecí klobásky nebo sendviče a bagety. Ochutnávat se může také ve stáncích, které vystavené dobroty prodávají. Cílem festivalu je podle pořadatelů propagace francouzské kultury a gastronomie. Každý rok se pořádá ve 21 zemích.
K ochutnání jsou sladké a slané koláčky, saláty a další typické produkty. Provizorní tržiště nabízí originální koláče 'quiche', bagety, croissanty nebo čokoládu.
Připraveny jsou ale i vyhlášené delikatesy, jako "foie gras", tedy kachní a husí játra, kuřecí klobásky nebo sendviče a bagety. Ochutnávat se může také ve stáncích, které vystavené dobroty prodávají. Cílem festivalu je podle pořadatelů propagace francouzské kultury a gastronomie. Každý rok se pořádá ve 21 zemích.