Základním stavebním kamenem chýňského sortimentu jsou kvasnicová desítka a dvanáctka, které se čepují především vokolí Prahy. Podnik je ale pyšný i na své speciály – na kukuřičnou dvanáctku nebo třeba starostovu sedmnáctku můžete narazit v některých pivotékách.
Dnes ochutnáme nefiltrovaný a nepasterizovaný zázvorový ležák se čtyřmi procenty alkoholu. Z pivovaru jej vyvážejí v 1,5litrových plastových lahvích s čtrnáctidenní trvanlivostí. Hned po otevření zavoní silně nasládlý odér zázvorové silice, dlouhou dobu po nalití pak granátově tmavé pivo zdobí hustá pěna. Říz se ani příliš nerozjede, a hned ho přebije hořká chuť s jasným zázvorovým závěrem.
Tradiční exkurze v Pivovarském dvoře neprobíhají, jak už bylo řečeno, do útrob varny je vidět přímo z restaurace. Pražané a lidé z okolí hlavního města do Chýně mohou vyrazit třeba o víkendu na večeři. Kromě zážitku z vaření piva tu nabízejí také dobrou kuchyni.