Lokál je zařízen v lehce rustikálním stylu v kombinaci dřevo a cihla, krémová a vínová omítka. Interiér doplňuje krb. A i když jste tu poprvé, máte pocit, že to tu znáte.
Nabídka vtipně kombinuje českou a mezinárodní kuchyni, najdete tu například čerstvé domácí těstoviny na italský způsob i středočeské speciality. Jídelníček pamatuje i na dětské strávníky, kteří mohou vybírat ze tří jídel.
Z denní nabídky jsme ochutnali polévku boršč (45 Kč) a cikánskou pečeni s jasmínovou rýží (85 Kč), ze stálého jídelního lístku pak konfitovaná telecí líčka se špenátem, mrkví, česnekem a řapíkatým celerem podávaná s bramborovou kaší (235 Kč). Všechny testované pokrmy prokázaly chuťovou originalitu i kvalitní suroviny. Navíc obsluha je tu nevtíravá, leč profesionální.
V pivu sázejí na jistotu – Gambrinus 10°, Pilsner Urquell a nealko Radegast Birell. Vinný lístek už je bohatší a nabízí moravská vína především z Velkých Bílovic, dále v přiměřeném výběru vína francouzská, italská, španělská, jihoamerická, jihoafrická i z Nového Zélandu. S kým sem zajít: s kolegy na služební cestě, s rodinou po houbařské výpravě do okolních lesů nebo prostě jen tak.