Krok za krokem: vepřová panenka se švestkovou omáčkou
Jídlo
7. října 2015
15:00
Sušené švestky, povidla, vepřová panenka a dobré červené víno. Skvělý recept pro podzimní dny. Příprava zabere necelých dvacet minut. A co budete potřebovat? Vše se dozvíte v jednoduchém videonávodu.
0 příspěvků
Zvětšit fotografii
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou
foto:
Playtvak.cz
Autor:
Lidovky.cz
Vstoupit do diskuse
(0 příspěvků)
Sdílet na
Facebooku
Sdílet na
síti X
Mohlo by vás zajímat
Švestky a mák - unikátní české souznění. Lehké makové řezy se švestkami
Za švestkovými knedlíky a architekturou do Jizerek, radí designér Froněk
Mák a švestky. Vyzkoušejte makovec podle Romana Pauluse
Nevíte, co se švestkami? Zkuste tradiční česká povidla
Švestky a lískové ořechy. Překvapivé souznění v rustikálním koláči
Švestkové koláče patří k tomu nejlepšímu z české kuchyně. Vyzkoušejte je se skořicí
zpět na článek
© 2024
MAFRA, a.s.
, ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters, AFP. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.