V prvním roce po obnovení výroby pivovar vyprodukoval 15 tisíc hektolitrů piva, loni ve Vratislavicích nad Nisou uvařili 75 tisíc hektolitrů.
Pivovar Vratislavice byl založen v roce 1872. Ještě v 90. letech 20. století zaměstnával zhruba 400 lidí a ročně vyrobil téměř půl milionu hektolitrů piva. V roce 1997 se ale podnik stal součástí společnosti Pražské pivovary, jedné ze tří největších pivovarských skupin v zemi. Hned následující rok rozhodl nový vlastník o uzavření všech provozů Pivovaru Vratislavice, propustil všechny zaměstnance a výrobu přestěhoval do Prahy.
Dnes pivovar zaměstnává 50 lidí, současný sortiment tvoří 11 druhů piv. Aktuálně Konrad boduje se svrchně kvašeným speciálem Vratislavický Ale. Hořké a silné pivo se sedmi procenty alkoholu se zrodilo loni na podzim a už několik týdnů se může honosit titulem Regionální potravina Libereckého kraje 2015.