náhledy
Pozornost při testu se zaměřila i na konzistenci sýra po usmažení
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Degustace mražených a chlazených smažených sýrů
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Čich hrál při degustaci důležitou roli
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Některé sýry se pedagogovi Zbyňku Vinšovi při porcování natáhly do dlouhých vláken, jiné připomínaly spíš gumovou podešev, žužu či koberec.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Petr Studnička a jeho studenti hodnotili nejen chuť vzorků, ale také kvalitu trojobalu, vůni a konzistenci sýrů.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Přípravy a degustace se ujali pedagogové a studenti Vysoké školy hotelové v Praze 8
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Příprava na test smažených sýrů
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES