Asociace hotelů a restaurací České republiky
Se šípkovou, nebo se zelím? Na české stoly se vrací zvěřina, nabízejí ji restaurace i sami myslivci
Lidé ruší cesty na poslední chvíli, nejezdí ani obchoďáci. Poloprázdné hotely živoří a musí zdražovat
Kdo si polepší? Vysoká inflace ukrajuje z výdělků, hlad po zaměstnancích ale může mzdy šroubovat i vzhůru
Dovolená v tuzemsku se prodraží. Jak velký cenový skok nás čeká v jídle a ubytování?
Hoteliéři nabízejí až šest tisíc míst pro lidi s lehkým průběhem covidu. Zatím nejsou potřeba, zní z ministerstva
Staroměstské náměstí znovu bez lidí? Hororový scénář se naplňuje, restaurace bojují o přežití
Hotely mohou začít žádat o podporu z Covidu-ubytování. Přečtěte si, co musí splňovat a kdy dostanou peníze
předchozí | 1 2 3 4 5 | další |