Když toho mám plný brejle, dám si krupicovou kaši. Jídlo má být jednoduché a zábavné, říká foodblogerka Bju

Kult jménem rámen. Japonská polévka, o které vychází specializované časopisy a má vlastní televizní show
Nová Etapa a legendární loupáky. Bez zkušeností vlétli ze světa foodblogerů do reálné gastronomie
Jednu restauraci jsme zavřít museli, z Karlína se stala krajina duchů, říká majitel bistra Onigirazu
Bolestné ztráty na tržbách. Rozvážkové služby podnikům příliš nepomáhají, říká majitelka bistra
Kebab Berija či Chruščov se sýrem? Spor o Stalinův kebab opět odhalil obtížný vztah Rusů k minulosti
Příjemné ceny, veselá atmosféra i vynikající koprová omáčka. Nové bistro Yalta Craft stojí za návštěvu
Oběd kancelářských krys: Do kterého bistra zajít na burger či mexické speciality v Karlíně?
předchozí | 1 2 3 | další |