Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
brambor
Bez kořenové zeleniny, s jablky či jogurtem. 10 receptů na bramborový salát od šéfkuchařů
Sólo pro topinambur. Připravte si nadýchanou polévku, radí Jan Punčochář
Jak připravit chutnou koprovku, poradí šéfkuchař
Recept
Čeští zemědělci sklidili o desetinu více obilí než loni. Dařilo se i bramborám
Malá bramborová revoluce; komu chutnají moučnaté brambory a kde se vzaly fialové hlízy?
Cibule stojí dvojnásobek než loni, zdražil i květák, brambory nebo vepřové. Levnější je ovoce
Cibule či brambory rekordně zdražily. Cenu táhne nahoru dovoz i nedostatek kvůli suchu
Chalupářská polévka z černých fazolí s koprem
Jak na židovské brambory? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Recept
Zdánlivě obyčejná brambora. Gastronadšenci se vrhli i na pěstování historických odrůd
Doporučujeme
Cena brambor v Česku stoupla. Zdražení způsobilo loňské sucho a menší zásoby
Připravte si grilovaný hřbet z přeštíka s bramborami a smaženou cibulí
Recept
Sto let starý recept. Vyzkoušejte filet z jihočeského sumce a pečené zámecké brambory
Recept
5 receptů na bramborový salát od šéfkuchařů. Který si vyberete?
Židovské brambory. Jaké to je mít topinamburovou farmu?
Rozhovor
Sklizeň obilí klesne téměř o osm procent, méně bude i brambor, úroda řepky stoupne
Brambor bude letos o čtvrtinu méně, v zimě zdraží. Může za to sucho
Štědrovečerní večeře bude letos dražší. Kvůli suchu poroste cena kaprů i brambor
První podzimní mlhy za oknem a irské lívance. Jak na ně?
‚Lidé nám říkali, ať neblázníme.’ Hranolkárna dobývá Česko, měsíčně spotřebuje tuny brambor
Podzimní večeře? Vyzkoušejte dýňové noky s houbami podle šéfkuchařky
Recept
Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře
Studená i teplá. Polévka z pečených paprik a sladkých brambor s jogurtem a pistáciemi
DAVID: Vzpomínka na Robuchona. Jeho bramborová kaše byla prostě geniální
Batáty jsou nejzdravější zelenina světa. Zapečte je s pikantní chilli omáčkou a sýrem feta
Zdravá a rychlá večeře? Polévku z medvědího česneku zvládnete za půl hodinky
Recept
Připravte si velikonoční nádivku podle šéfkuchaře
Bramborový salát ze severu. Lehká varianta české vánoční klasiky
Doporučujeme
Vánoce na severu: švédské stoly, Kačer Donald a hromady pizzy na Boží hod
Slaná bramborová pochoutka. Jak se vlastně vyrábí?
Škubánky na slano. Zkuste je s červeným zelím
Recept
Bramborářský ústav vyšlechtil tmavomodré brambory. Nesou název Val Blue
S čedarem či pálivými papričkami. Bistro nabízí krokety na všechny způsoby
Doporučujeme
Americký sen? Bratři ve firmě začínali jako řidiči, nyní Strážnické brambůrky vedou
Z mačkadla na brambory se mohou uvolňovat rakovinotvorné látky, varuje ministerstvo
Indické rybí kari s krevetami a sladkými bramborami. Dietní žhavá pochoutka
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
další
Témata:
Brambůrky
,
česnek medvědí
,
Dagmar Heřtová
,
Domov - geneea
,
Hranolky
,
Jan Punčochář
,
Majoránka zahradní
,
Paul Bocuse
,
pepř
,
Peru
,
producent
,
Recepty
,
restaurace
,
Škubánky
,
šlechtění
,
Štědrý den
,
Švédsko
,
těsto
,
užitkové rostliny
,
Vánoce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení