česnek
Buďte jako král Já I., sůl nahraďte kořením. Pomáhá s trávením a posiluje imunitu, říká nutriční specialistka
Raději menší porce a častěji. Středomořská strava játrům svědčí, ke změně životního stylu stačí tři týdny
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
Předkrmy štědrovečerní tabule, za které vás rodina vynese do nebes. Inspirujte se u šéfkuchaře
Bylinky dodají šmrnc. Udělejte si bylinkové máslo či pesto, ochutnejte trhané nebo burgundské hovězí
Průvodce pěstováním a zpracováním cukety. Víte, kdy sklízet? A jak uvařit ratatouille, caponatu nebo smažené květy?
Co mají společného minestrone, gazpacho, Niçoise a panzanella? Spoustu čerstvé zeleniny. Víte, jak ji správně skladovat?
Ředkvičkové listy nevyhazujte. Jak z nich udělat vynikající pesto, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Kapr bez kapra. Ke sváteční večeři si udělejte zeleninové „fish and chips“ podle šéfkuchaře
Fermentování potravin je zázrak pro naše zdraví a zvládne to i začátečník. Víte, jak na něj?
předchozí | 1 2 | další |