Pátek 29. září 2023, svátek má Michal
schránka
Předplatit Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
chilli paprička
Zúčastnil se MasterChefa, pak začal vyrábět vlastní dochucovadla. Chilli olej je lepší než kečup, říká
Rozhovor
Čokoládová ganáž. Jak připravit dobrotu, kterou hravě slepíte cukroví
Recept
Opomíjené líhy. Zkuste je připravit na asijský způsob, nebudete litovat
Recept
Kvašený fenomén kimči. Proč byste měli tuhle vitaminovou bombu jíst celou zimu a jak si ji připravit?
Premium
Recept
Králičí srdíčka, ananas nebo paprikový salát. Přinášíme neotřelé recepty na grilu
Recept
Grilujte jako šéfkuchař. Přinášíme pět zaručených receptů na skvělou marinádu
Recept
Chystáte víkendovou grilovačku? Přinášíme 5 skvělých receptů
Recept
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Lehce, po asijsku. Čerstvé krevety s červenou čočkou, podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Špekáčky a černé pivo. Jak na lahodné buřty na pivu poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Okurková sezona: plody se sbírají z matrace ‚letadla‘. Čistí střeva, regulují krevní tlak a pomáhají trávení
Premium
Původní zpráva
Jak z manga vydolovat lahodnou dužinu? Jděte na to jako detektiv Hercule Poirot
Premium
Bylinková abeceda. Jidášovo ucho se využívá při trombóze i vysokém tlaku
Avokádový chilli toast. Jak na rychlou večeři či víkendovou snídani poradí šéfkuchař
Bylinková abeceda. Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
Doporučujeme
Polévka na zahřátí. Jak na drštkovou s kližkou podle Jana Punčocháře
Recept
MEXICKÉ PODIVNOSTI: Zásadně dvě snídaně, gastroporno a co nejvíce kukuřice a chilli
Klasický Texas. Jak na dýňové chilli con carne, poradí blogerka
Recept
Čerstvé chilli a limetka. Jak na aztéckou polévku, poradí blogerka
Recept
Jak na kalamáry? Příprava je snadná, důležitý je hlavně pepř, říká šéfkuchař
Recept
Ostrá kokosová polévka s nudlemi. Jak na lahůdku z Malajsie poradí šéfkuchař
Recept
Thajský salát s hovězím masem a mangem. Jak na něj?
Recept
Léčí bolest, posiluje libido. Chilli obsahuje i velké množství vitaminů, říká autorka knihy o pálivých paprikách
Rozhovor
Jaké zdravotní přínosy skýtá pojídání chilli či kurkumy? Lidé často věří neprokázaným mýtům
Portugalské jídlo pica pau. Proč si k němu dát vychlazené pivo?
Recept
Krevety s mangem, chili aioli, kešu a křupavou tempurou. Jak na ně?
Recept
Krevety s mangem a chilli, křupavou tempurou a sojovým dresinkem
Recept
Chceme vyrábět nejlepší chilli omáčky na světě, ale udržitelně, říká zakladatel Palíto
Rozhovor
Zelený chřest s kuřecím masem v kokosové omáčce
Recept
Nemáte rádi bramborový salát? Udělejte si místo něj thajský s avokádem
Jak na dárek ve skleničce. Pálivá omáčka se pod stromeček hodí
Křupavé brownies s chilli podle Karolíny Kamberské
Jak na nudlový salát. Kolik do něj patří chilli papriček?
VIDEORECEPT: Grilovaný BBQ špíz s cizrnou. Jak na něj, poradí šéfkuchař
Chilli džem? Vynikající v salátu s cuketou, cizrnou, bulgurem a paprikami
Krevety v kokosovém mléce s mangem a chilli. Jak na ně?
Recept
předchozí
1
2
3
další
Témata:
Alžběta II.
,
celer
,
Ciudad de México
,
Česká zemědělská univerzita v Praze
,
česnek
,
Evropa
,
Chřest
,
Jan Punčochář
,
Jan Strnad
,
jídlo
,
Mělník
,
olivový olej
,
pepř
,
Petr Punčochář
,
Potraviny
,
Praha
,
recept
,
skořice
,
smetana
,
zmrzlina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení