Neděle 26. června 2022, svátek má Adriana
schránka
3 měsíce Premium za 1 Kč
3 měsíce Premium za 1 Kč
Aktivovat Premium za 39 Kč
Premium
Nemáte předplatné
Premium od 1 Kč za den
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
chilli paprička
Témata
Válka na Ukrajině
Česko
Svět
Ekonomika
Sport
Archiv zpráv
Komerční sdělení
Výzvy pro EU
Peníze na vytápění
Karbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Hovězí hrudí do ruky. Udělejte si pastrami podle Jana Punčocháře
Recept
Lehce, po asijsku. Čerstvé krevety s červenou čočkou, podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Okurková sezona: plody se sbírají z matrace ‚letadla‘. Čistí střeva, regulují krevní tlak a pomáhají trávení
Premium
Původní zpráva
Jak z manga vydolovat lahodnou dužinu? Jděte na to jako detektiv Hercule Poirot
Premium
Bylinková abeceda. Jidášovo ucho se využívá při trombóze i vysokém tlaku
Avokádový chilli toast. Jak na rychlou večeři či víkendovou snídani poradí šéfkuchař
Bylinková abeceda. Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
Doporučujeme
Polévka na zahřátí. Jak na drštkovou s kližkou podle Jana Punčocháře
Recept
MEXICKÉ PODIVNOSTI: Zásadně dvě snídaně, gastroporno a co nejvíce kukuřice a chilli
Klasický Texas. Jak na dýňové chilli con carne, poradí blogerka
Recept
Čerstvé chilli a limetka. Jak na aztéckou polévku, poradí blogerka
Recept
Jak na kalamáry? Příprava je snadná, důležitý je hlavně pepř, říká šéfkuchař
Recept
Ostrá kokosová polévka s nudlemi. Jak na lahůdku z Malajsie poradí šéfkuchař
Recept
Thajský salát s hovězím masem a mangem. Jak na něj?
Recept
Léčí bolest, posiluje libido. Chilli obsahuje i velké množství vitaminů, říká autorka knihy o pálivých paprikách
Rozhovor
Jaké zdravotní přínosy skýtá pojídání chilli či kurkumy? Lidé často věří neprokázaným mýtům
Portugalské jídlo pica pau. Proč si k němu dát vychlazené pivo?
Recept
Krevety s mangem, chili aioli, kešu a křupavou tempurou. Jak na ně?
Recept
Krevety s mangem a chilli, křupavou tempurou a sojovým dresinkem
Recept
Chceme vyrábět nejlepší chilli omáčky na světě, ale udržitelně, říká zakladatel Palíto
Rozhovor
Zelený chřest s kuřecím masem v kokosové omáčce
Recept
Nemáte rádi bramborový salát? Udělejte si místo něj thajský s avokádem
Jak na dárek ve skleničce. Pálivá omáčka se pod stromeček hodí
Křupavé brownies s chilli podle Karolíny Kamberské
Jak na nudlový salát. Kolik do něj patří chilli papriček?
VIDEORECEPT: Grilovaný BBQ špíz s cizrnou. Jak na něj, poradí šéfkuchař
Chilli džem? Vynikající v salátu s cuketou, cizrnou, bulgurem a paprikami
Krevety v kokosovém mléce s mangem a chilli. Jak na ně?
Recept
VIDEORECEPT: Krevetový salát na lžičku podle šéfkuchaře
Chilli papričky zažívají boom. Proč požár v ústech nehasit vodou?
Zahřejte se vegetariánským chilli. S fazolemi, cizrnou a dýní
Recept
VIDEORECEPT: Připravte si hovězí pho bo podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Jak na vietnamské rolky s krevetami? Nechte si poradit od šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Nasi goreng z černého sezamu s nakládanou zeleninou a krabem
předchozí
1
2
další
Témata:
Amerika
,
Cestování - aktuality
,
čočka jedlá
,
Dagmar Heřtová
,
Hercule Poirot
,
hořčice
,
Chilli con carne
,
Jan Punčochář
,
Jan Punčochář
,
jídlo
,
Kapsaicin
,
kari
,
Karibik
,
koktejl
,
koření
,
Matrace
,
podle Grusovky
,
požár
,
Recepty
,
sendvič
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2022 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Česká pozice
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení