schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
dezert
Přišel čas fialkové sklizně. Křehkou krásu violky vonné lze využít při přípravě dezertů
Recept
Lidé nejsou ochotni práci cukráře ocenit. Osobně mě to uráží, říká makronkový král Vlad Ryasnyy
Premium
Rozhovor
Chuť dětství za dvě stovky. „Socialistické“ buchtičky se šodó se stávají hitem vyhlášených podniků
Premium
Stačí vám pět ingrediencí a skvělý anglický krém je hotový, říká cukrářka
Recept
Lahodná kokosová panna cotta. Jak ji připravit, poradí cukrářka
Stylový nákyp. Jak na suflé s bílou čokoládou a rebarborou, poradí Jan Punčochář
Recept
Tisíc voňavých plátků. Připravte si francouzský zákusek podle Jana Punčocháře
Tradiční cukrařina se dostává znovu do módy, říká ‚královna makronek‘. Které retro zákusky lidé milují?
Premium
Rozhovor
Co do dortu? Rady a tipy od uznávané šéfcukrářky na univerzální náplň
Není to dieta, ale styl stravování. Vede všechno s nálepkou veganské ke zdravému tělu?
Premium
Doporučujeme
Svěží panna cotta. Na dozdobení použijte něco kyselejšího, radí cukrářka
Jeho přípravu zvládne každý. Šéfcukrářka radí, jak udělat fantastický, ale jednoduchý vaječný likér
Obliba vaječného likéru stoupá. Odkud se vzal tekutý dezert pro dospělé a jak ho ‚vymazlit‘ k dokonalosti?
Premium
Doporučujeme
Trpký konec rodinného byznysu. Po rozvodu mi nezbylo nic, začínala jsem znovu s nulou, říká cukrářka Fabešová
Premium
Rozhovor
Napěněná čokoláda. Pokud se budete řídit pravidly, zkazit ji nemůžete, radí cukrářka
Nejlepší pusinky podle cukrářky. Jak na ty barevné a kdy přidat kokos?
Premium
Zemřel otec tiramisu. Zákusek servíroval téměř půl století, rodina si ho však nikdy nedala patentovat
Neexistuje zákusek, který chutná všem. Zaměřila jsem se ale na méně cukru a lepku, to je cesta, říká cukrářka
Rozhovor
Domácí eklérky. Jak se stříká krém neviditelnými otvory, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Tiramisu a jiné dezerty, které není třeba péct. Tady jsou recepty na ty nejlepší z nich
Premium
Seriál
Lehce rozechvělý dezert. Zkuste meruňkovou panna cottu, radí Punčochář
Recept
Mech zdobený cvrčky nebo dort s majonézou. Šárka Divácká peče jinak
Rozhovor
Vánoční svátky jsou jedinými dny v roce, kdy nepracujeme, říká cukrářka
Rozhovor
Zimní gastro tipy: Brunch bez dětí, indonéská kuchyně i minimalistická jídla
Češi neumí stolovat, čajová lžička k dezertu nepatří, říká Tomáš Lžičař
Rozhovor
Poslední výrobce ledu v Japonsku zachraňuje módní desert
Jak na jedlé květy? Poradí známá novinářka a foodblogerka
Zákusek z poctivých surovin strávíte rychle. Chemie způsobí, že chcete víc a víc, říká cukrářka
Doporučujeme
Kakao, ořechy a čokoláda. Připravte si jednoduchý veganský dezert
Recept
Portfolio restaurant: vynikající kuchyně, ale za skleničku vína zaplatíte víc než za dezert
Recenze
Gourmet Pauza: férové ceny a poloviční porce bez problémů či řečí
Recenze
Bistro Milada: Neotřelé chuťové kombinace, ale nesmyslné ceny za víno a vodu
Češky používají často náhražky, poctivá cukrařina se dělá jinak, říká Fabešová
Rozhovor
To, co mi nechutná, bych zákazníkovi nenabídl, říká cukrář
Rozhovor
VIDEORECEPT: Asijský dezert? Kokosové mléko s banánem a tapiokou, radí šéfkuchař
ŠÁDA: Přichází doba kaštanová. Co z nich můžete připravit?
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu