schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
El-Džem
Místo másla a džemu sezonní potraviny. Nemocnice po 65 letech mění diety, některé si je už upravily dřív
Premium
Doporučujeme
Léto voní po meruňkách. Ovoce, díky kterému nezestárnete a posílíte imunitu
Život v ráji. Uvíznutí na ostrově Samoa v srdci Polynésie může být skvělým zážitkem
Bylinková abeceda. Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Avokádový chilli toast. Jak na rychlou večeři či víkendovou snídani poradí šéfkuchař
Trochu netradiční chuť. Zkuste rajčatový džem, radí foodblogerka
Recept
Koncentrovaná chuť léta. Začněte zase s kompoty, jejich chuť je jedinečná
Doporučujeme
Džem s pálenkou či levandulí. Jak na zavařování ovoce?
Recept
Džem ze zahrady s tymiánem podle cukráře Josefa Maršálka
Linecké slepované těsto podle Lukáše Skály
Recept
Waflové řezy z arašídů a meruňkového džemu podle cukráře
Vzkříšení zlatých jablek. Jestli máte na zahradě kdouloň, dejte ji šanci
Buchty, bábovky, koláče. Češi milují sladké a retro chutě se vrací, říká cukrář
Dýňopis. Která je která a jak se v nich vůbec vyznat?
Doporučujeme
Povidla jsou národní poklad: pozor ale na ta šizená. Jak se správně vaří?
Premium
Na koláč, pod víčko anebo do sorbetu. Jak zpracovat letní ovoce?
Recept
Nemáte rádi bramborový salát? Udělejte si místo něj thajský s avokádem
Tak trochu asijské cukroví. Připravte si ananasové dortíky
Proč se nemůžeme rozhodnout, co si dát k jídlu?
Červený rybíz v koláči se sněhovou náplní s mandlemi a skořicí
Římské chutě. Ricottový koláč s kousky čokolády je jednoduché potěšení
Recept
Malí rošťáci. Linecké cukroví ze špaldové mouky plněné rumovými povidly
Vánoční cukroví se letos převléká do zelené. Se směsí z čaje matcha
Dietní a zahřívací. Indická pikantní dýňová polévka s kurkumou a zázvorem
Jablečná náplň z Polska obsahovala jen polovinu slibovaných jablek
Marmelády pro začátečníky. Jak se zavařuje se špetkou soli a má se používat cukr?
Doporučujeme
Zachraň jídlo: Uchovejte si ovoce ve sklenici zavařeniny
Delikátní dort ze špaldové mouky s jahodami a bazalkovou mátou
Nastal čas citrusových marmelád. Příjemně hořké i drsné chutě
Ovoce zavařuji pouze v létě, kvůli chuti, říká výrobce oceňovaných marmelád
Poslední doteky léta. Švestkový a fíkový džem
Rybíz, angrešt a lesní plody. Do marmelády, ale i ke svíčkové a do salátu
Doporučujeme
Jahody a bílé bezové květy. Dokonalé letní naladění
Ve hře o trůny džemů vyhrává rebarborový se zázvorem
Antimonopolní úřad šetří prodej Hamé Norům. Fúze nesmí narušit hospodářskou soutěž
Paštiky a džemy Hamé budou vyrábět Norové, zájem měl i Babišův fond
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu