schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
hlávkové zelí
Není sekaná jako sekaná. V té z kořínku se zužitkují plíce a srdce, pochutnají si i jejich zapřisáhlí odpůrci
Recept
Špenát, zelí nebo cibule. Barvení vajíček zkuste letos bez chemie jen tím, co máte doma
Ochablý strašák do zelí. Prezident Joe Biden oslabuje globální vliv Ameriky
Premium
Názor
Jaké budou jarní prázdniny na českých sjezdovkách. Karty bereme, ale...
Steak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
Recept
Bomba plná vitaminů. Nadopujte se před zimou hřejivou zelňačkou podle šéfkuchaře Drdela
Vzpomínka na letní grilovačku s pořádným kusem bůčku. Zkuste burgro vepřo zelo podle šéfkuchaře Drdela
Recept
Co mají společného minestrone, gazpacho, Niçoise a panzanella? Spoustu čerstvé zeleniny. Víte, jak ji správně skladovat?
Premium
Recept
Tradiční česká kuchyně je velmi zdravá a naše polévky, koláče a buchty by mohly dobýt svět, říká Petra Pospěchová
Premium
Rozhovor
Vitaminy po celý rok. Proč jsou mikrobylinky malý zázrak a do jakých jídel je můžete přidat
Premium
Doporučujeme
Bůček s kapustovým salátem. Přidejte ještě fermentovanou pšenici, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Jak ušetřit na huse? Zkuste pirohy s trhaným masem, radí šéfkuchař Drdel
Přinášíte tipy, kam vyrazit o víkendu na svatomartinskou husu
V Rusku roste počet úmrtí při výcviku. Povolané motivují sádlem a zelím
Kvašený fenomén kimči. Proč byste měli tuhle vitaminovou bombu jíst celou zimu a jak si ji připravit?
Premium
Recept
Použijte i zbytky, které by jinak skončily v koši. Recepty šéfkuchaře Pavla Drdela vás to naučí
Premium
Recept
Zavařené okurky a kvašené zelí. Naše babičky byly cool, fermentovaly skoro vše, říká šéfkuchař Býček
Premium
Rozhovor
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Přepálený olej, tuny hranolků a oblíbený katův šleh. Připomeňte si jídla 90. let, která byste raději zapomněli
Premium
Doporučujeme
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Premium
Doporučujeme
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Premium
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
Premium
Rozhovor
Žebra v loji. Hovězí lůj je ideální volbou nejen pro veškeré konfity z hovězího masa, radí Jan Punčochář
Recept
ŠTÍPKOVÁ: Halí, belí, kotel zelí aneb Komplikujeme s Marií Štípkovou
Nočky s růžičkovou kapustou, kysaným zelím a krůtí klobásou. Jak na ně?
Jan Punčochář radí, jak na odlehčený oběd: sivenem, koprem a zelím
Recept
Karbanátky se zelím a houbami. Stačí přidat nové koření a specialita je na světě
Recept
Vánoční klasika zdravěji: Losos s pečenými batáty, zelí z červené řepy
Seriál
Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Recept Zdeňka Pohlreicha se dostal mezi desítku od nejlepších šéfkuchařů na světě
Zdravé a lehké. Andaluské dušené zelí s masovými kuličkami
Recept
Na péči je náročnější, zelí ale určitě pěstujte. Bude nejzdravější rostlinou na záhonku
Seriál
Pražská tržnice ožila, prodejci jsou rádi mezi lidmi. Mám strach, mezi stánky nepůjdu, bála se jedna zákaznice
Reportáž
Lepší než ‚mulťák‘ z lékárny. Připravte si doma zelný salát s červenou řepou
Recept
Kysané zelí, červená řepa a jablka. Jaké potraviny mají nejvíce vitaminu C?
Doporučujeme
Polévka se zelím a dýní. Hustá tak, že v ní stojí lžíce
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu